Endret: 18 mar 2020     Opprettet: 13 mar 2020

Koronautbruddet – tiltak ved Storo borettslag

Styret i borettslaget følger situasjonen rundt utbruddet nøye, og følger myndighetenes anbefalinger som gitt på https://www.fhi.no/ Vi har i tillegg iverksatt ekstra rengjøring i borettslagets fellesarealer.

Styret i borettslaget følger situasjonen rundt utbruddet nøye, og følger myndighetenes anbefalinger som gitt på https://www.fhi.no/

I tillegg har vi iverksatt følgende tiltak:

Vaskefirmaet vårt, Absolutt rent, vil en gang i døgnet rengjøre håndløpere i trappeoppgangene og håndtakene på oppgangsdørene og gang-dørene i kjelleren (de i endene av hver kjellergang). Vi tror dette tiltaket kan bidra noe til å begrense spredning, men det erstatter ikke normal håndhygiene. Vi oppforderer alle beboere til å vaske hendene hver gang man har vært utenfor leiligheten.I første omgang vil dette tiltaket fortsette ut mars måned.

Vi står midt oppe i rørfornyingen, og fokus nå er å ferdigstille de leilighetene er berørt slik at vann og avløp kommer i drift igjen for disse. Vi sikter mot å fullføre disse leilighetene innen lørdag 14.03.2020 som planlagt. Oppstart for neste sett med leiligheter er planlagt til mandag 23.03.2020. Vi er i dialog med Olimb om mulig utsettelse av denne oppstarten.

Oppdatering onsdag 18. mars: Rørfornyingsprosjektet er utsatt på ubestemt tid. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort situasjonen er avklart.

Vi har en del beboere i borettslaget som er i risikogruppen, og som risikerer å bli alvorlig syke dersom de smittes. Vi håper derfor at alle beboere gjør sitt til å begrense smittespredning. Følg rådene som er gitt av Folkehelseinstituttet, og overhold pålagt karantene dersom du er syk/mistenkes å være syk! Du kan gjerne også informere naboene dine i samme oppgang slik at de som er i risikogruppen kan ta noen forholdsregler.

Med vennlig hilsen

Storo borettslag v/styret