Endret: 21 nov 2018     Opprettet: 3 jul 2011

Parkering og garasjer

Storo Borettslag har nå 55 parkeringsplasser samt 2 EL-bilplasser ute og 46 garasjeplasser i P-huset under Hus 5 og 8 i Grefsen Stasjon hvorav 4 kan ha EL-bil lading.

Leie: uteplass kr. 330.-pr. mnd, uteplass med EL-lading kr. 650.- pr.mnd, garasjeplass kr. 650.- pr. mnd og garasjeplass med EL-lading 850.-pr. mnd (max 4 i hele anlegget). Det vil bli belastet et engangs registreringsgebyr til OBOS kr. 697.- inkl.mva for alle typer leieforhold. Noen typer EL-biler (f.eks. WV E-golf) må ha en Wallbox for å eliminere at bilen genererer likestrøm. Denne innstallasjonen må leietaker selv bekoste.

Fri MC-parkering på venstre side av vaktmestergarasjen, dvs.baksiden av tillbygget på BR 18. Alle MC'er skal meldes til styret slik at vi lett kan komme i kontakt med brukerene ved behov. Parkering av MC'er på andre steder innen borettslaget kan medføre bøter.
Dette er ikke oppbevaringsplass for sykler som er ute av drift.

Tildeling av parkerings- og garasjeplass skjer etter ansiennitet og kan kun tildeles andelseiere i Storo Borettslag.

Oppsigelse : For både uteparkering og garasje gjelder 1 måneds oppsigelse fra den første i hver måned.

Innkjøring til P-huset skjer idag via en tunnell med port nedenfor BR 28. Det er etablert en utgang for gående midt på veggen med en trapp fra gangveien og ned til døren som du ser i grunnmuren mellom Hus 5 og Hus 8.

Øvrig parkering må skje på gaten med beboerparkering.

Parkeringsplass eller garasje følger ikke en leilighet ved salg.

Ny parkeringskontroll avtale er inngått med Østlandskeparkering AS fra 1.1.14 og den er nå forlenget etter de nye reglene for parkeringskontroll fra 1.1.17.

Har du spørsmål eller ønsker å sette deg på venteliste send e-post til storo@styrerommet.net